Thursday, January 25, 2007

Trekpleister



De regen heeft inmiddels plaats gemaakt voor zon. Veel zon... Na een fikse wandeling door Kings Canyon (wat later een wandeling voor goed geoefende wandelaars bleek te zijn; we dachten al dat het aan onze conditie lag!) slapen we een nachtje in een resort. In het midden van Australie is het zo heet en droog dat er niemand wil wonen. Speciaal voor de toeristen hebben ze hier en daar een resort neergezet. Vreselijk! De kamer is redelijk, maar het zijn de tientallen papegaaien voor de deur die het prachtig maken. Ik negeer de bordjes 'dont't feed the dingo's' en gooi wat stukken brood in ons tuintje wat zorgt voor nog meer verenpracht.

Een dag later rijden we door naar de trekpleister van Australie: Uluru (of Ayers Rock). Na een (wegens extreme hitte en spierpijn van gister) halverwege afgebroken wandeling door The Olga's rijden we naar ons nieuwe resort. 's Avonds bekijken we Uluru bij zonsondergang.







3 comments:

Elske said...
This comment has been removed by the author.
Elske said...

Heeeeeee Atsje,

Nou, nu zal ik ook eens een berichtje op je blog achterlaten.

Ons uitzicht vanuit de flat kan absoluut niet tippen aan die mooie omgeving waar jij nu dagelijks naar kijkt, echt geweldig mooi!

Ik wens jou en je reismaatje nog een hele fijne en vooral avontuurlijke vakantie daar toe.

Groetjes Els
P.S. kun je niet wat exemplaren van vlinders ofzo stiekem mee smokkelen?

jantina said...

Hoihoi!!
Mooie foto's hjer! Himdsjes en bleate poatsjes, echt simmer, ik bin der jaloers op...hjir is it kâld en griis. Wat leaf dast oan Klaas Jan syn jierdei tocht hast, it wie fannemoarn it earste smske. No, ik winskje jim noch in fantastyske (mooi fries?) reis ta en hoopje dy gau wer te fynen op MSN!!
dikke tút!! Jantina.