Tuesday, July 27, 2010

Lekker chille...

.


Heel blij en dankbaar waren we toen we van Wicked zomaar een upgrade kregen, van een gewone 'van' naar een heuse 'chilled van' (=barrel met airco). Al snel bleek echter dat de nachten hier al chill genoeg zijn. 3 graden is geen uitzondering... Met alle kleren (we rekenden op de loeihete thaise zomer, dus zoveel warme kleren hebben we ook niet bij ons...) aan lagen we dus de eerste nachten in onze camper. Gelukkig zijn we inmiddels wat noordelijker, hier is het zowel overdag als 's avonds heerlijk warm. Gisteravond stonden we zelfs op een camping met 'hotsprings', natuurlijke en helende (=goed voor pootje) warmwaterbronnen! De afgelopen weken zijn we eerst via de kust gereisd en vervolgens 1500 kilometer richting het red centre van Australie gereden. Aan de kust hebben we gesnorkeld en zijn we met een vliegtuigje (met een ietwat vreemde piloot) over Fraser Island (grootste zandeiland ter wereld) en migrerende walvissen gevlogen.

Omdat we toch nog een paar dagen 'over' hadden, zijn we zelfs nog naar Uluru gereden. Onderweg hebben we ook de Devils Marbles nog gezien en natuurlijk kon de zonsondergang by Uluru niet ontbreken in onze toeristische speedtrip.




We staan nu op het punt een kano te huren om een spannend tochtje over een krokodillenrivier te maken... Wordt vervolgd (hopelijk...)

1 comment:

Olaf en Els said...

Jim buske is ek moai!